Nakon rješavanja svojih projekti na lokalnim Pokojcu i Vranjoj peći, ekipa se okrenula Kalniku za nove izazove. Dočekali su ih friški zrak i dobri uvjeti pa je tak popadal dobar broj uspona, a i novo dizanje ocijene!

Dinamični duo Mihin i Zlac ne popuštaju s redanjem smjerova i solidno rješavaju Hotline 6c+, dok Ivanković u Rimskom prolazu penje Loru 7a+. Već sami ulaz je teški bolder i treba se fino pofajtati do drugog, trećeg kopčanja. Ali ni tu smjeru nije kraj jer nakon kratkog odmora treba još stisnuti nekoliko „hand jam“-ova u okomitim rupama za izlaz prek trbuha van.

Očito se tu Domač fino i zagrijal jer kasnije rješava i Imbro 7b na Prvom zubu! Smjer doduše nije videl kraj akcije jer Ana Pavić, također Vertikalovka iz Zagreba, prolazi smjer, kak to naglašava: „ženskom betom koju je osmislil Rožman“. Cijelu situaciju dodatno pojačava Perica koji na Drugom zubu penje Amamumubabe 7b iz trećeg ulaza.

No dan zaokružuje Ivica Labaš dobrim fajtom u Cybersex-u, čime si i diže najtežu ocijenu na 7b+! Ovim vjetrom u leđa i usponom Zelene doline 7a na Vranjoj peći dobiva fini zamah. Vraća se na Pokojec u okršaj sa već sad dugotrajnim projektom Mali princ 7a+ te napokon ukopčava i taj štand. Čestitke asu!

Eto, wow, dobri fajtovi 😀 Sam grizite dalje i živeli!