Nije trebalo dugo od prošle liste uspona da se ekipa opet primi posla na lokalnom Pokojcu!

“Ak more ovaj, onda pak sigurno morem i ja!” je otprilike bil Lein stav koja penje svoj prvi 7a: Sedmo nebo, ilti ga Mali strop! A čujemo iz dobrih izvora da ima “cape” i za još pa se tak pikira ubaciti u jednu od pokojskih all-time-classic linija koja ide “do vrha”. Svoja pogađanja o kojem smjeru je riječ ubacite u komentar!

Naša Nana je također pomela isti smjer! Bez kompliciranja i dodatnih ukopčavanja, stavlja se noga prek ruba, izlaz i fešta! I to na dan kad uvjeti nisu bili skroz posloženi po mjeri čovjeka.

Ali je očito motivacija bila jača od svega, jer Tihomir hvata “šalicu” La Bambe i tak piše svoj prvi 7a+! Ne znamo dal je tu uopće bilo kakvog skoka ili samo jedan casual dulji gib, ali je pohvala svakak dobro zaslužena!

Da dan nije gotov sve dok se ne pale tike pojašnjava Luka Kaličanin s fajtom u Maskirnom keksu i napokon ukopčava štand svog prvog 7c! Tu se je i našel iskusni as Pero Levatić koji također odrađuje ponavljanje istog smjera s naznakom da se vraća u fight, kaj nas lepo veseli!

Između ostalog, Goran (AKA Lasta) je čak i prestal penjat na 2 tjedna, pa onda kupil neke penjačice i reko “Da isprobamo dal to opće kaj drži…” Bome držalo i je, jer nakon duge borbe ukopčava komplet na izlazu iz detalja 7a+ Heretika, ilti ga Velki strop. Tu se je i dobro iskričal u slavlju i onda tek sjetil da ima još par kompleta do štanda. Naravno, novi projekt je već otvoren.

P.S. Ekipa, postoje i druga penjališta… Ostavite nekaj i za druge.

Report by brACEK