Pozdrav svima, 

s tugom u srcu najavljujemo da je BLOK sezona za 2020 godinu završena, te trenutne rezultate na RafoAsu proglašavamo finalnima. Uslijed pandemije i svega što se zbiva, odlučili smo da finale ove sezone nećemo održavati tokom ljeta ili jeseni, te da ćemo se fokusirati da sezona 2021 bude ona prava na kakvu smo navikli na BLOKu.

Rezultati

U ukupnim rezultatima BLOK lige bodovat će se ukupni broj bodova s prve tri tekme, te ukupni pobjednici ostaju kako su sad na RafoAsu.com. Čestitke svima na borbi, i isprike natjecateljima koji su planirali poboljšati svoje pozicije na finalnom eventu. Medalje ćemo podijeliti da imate uspomene za povijest! 

Rezultati: https://rafoasu.com/BLOK/blok_rezaUKUPNObezTZstatic.php

Nagrade i sponzori

S obzirom na stanje u outdoor industriji te generalno pad prometa u gotovo svim segmentima tržipta, BLOK liga je odlučila vratiti cijeli nagradni fond Bim Sportu. Bim Sport vrlo nesebično pomaže BLOK ligu s iznimno vrijednim nagradama već godinama, a 2019. godine probili smo gornju granicu svih nagradnih fondova u Hrvatskoj s nevjerojatnih 50000 kuna koje smo podijelili u obliku nagrada i goodiesa za sve.

Uslijed ove situacije, odlučili smo ovom malom gestom u obliku povratka nagrada koliko-toliko pomoći Bim Sportu u ovim situacijama kad je cijela outdoor industrija na koljenima. Znamo da su se osvajači medalja veselili nagradama, no nadam se da uviđate da su ova vremena drukčija od svih prijašnjih sezona i nadam se da ćete se za nagrade uspjeti izboriti i sljedeće godine. 

Popust za natjecatelje

Nakon vraćanja nagrada, Bim Sport je odlučio svim natjecateljima BLOK lige dati kupon s popustom od 15% na njihov kompletan asortiman u web-shopu. Ako kupujete opremu, pogledajte njihov webshop i iskoristite kupon BLOK15 najkasnije do 31.12.2020. Popust vrijedi za sve artikle koji već nisu na popustu.

BimSport webshop: https://www.bimsport.com/

Majice

BLOK ove godine neće imati niti tradicionalne majice koje dijelimo na finalu s obzirom na nedostatak finalnog eventa na kojem bi podjela svih majica imala smisla. Majice ćemo podijeliti sljedeće godine na novom finalu. 

Pobjednici i medalje

Muški PRO:
1. Tomislav Šproh
2. Fran Horvat
3. Marco Ristić

Žene PRO:
1. Karla Zrinski
2. Petra Fabijanić
3. Anja Santini Mikulić

Muški Hobby:
1. Bruno Ljuština
1. Davide Primc
3. Ivan Štefičar

Masters:
1. Ivan Štefičar
1. Marjan Lonjak
3. Katarina Šipić

Muški Rekreativa:
1. Niko Labor
2. Ivica Pletikosa
3. Nikola Kovačević

Žene Rekreativa:
1. Latoja Drmaž
2. Roberta Jordan
3. Ana Premur

Medalje za ukupne pobjednike ćemo svima poslati poštom. Molimo osvajače medalja da nam na email jave svoju fizičku adresu [email protected].

Hvala vam puno svima!

Želimo zahvaliti svim natjecateljima na jednoj ipak odličnoj sezoni. Imali smo najveću tekmu u Varaždinu (110 natjecatelja) te rekordnu tekmu u Hive-u sa 142 natjecatelja, te smo gotovo sigurni da bi na finalu oborili rekord posjećenosti. Kao šlag na tortu, za BLOK ligu savjete je davaoi jedan jedini Adam Ondra 🙂

Dalje hvala sponzorima na dugogodišnjoj suradnji i pomoći te hvala svim dvoranama i postavljačima na trudu koji neumorno ulažu svake godine!

Vidimo se 2021e sa novom ligom i novim iznenađenjima!