Prošlo nam je treće kolo jubilarne 10. sezone BLOK lige! Skupilo nas se 50ak, što je taman za dobro penjanje u Lepoglavi. Lokalni postavljači pripremili su odličnih 20 amjerova, pa se i nakon 5 rundi penjanja tražilo dodatnih 20 minuta za zadnje pokušaje.

Nekoliko fotografija s natjecanja pogledajte ovdje: https://photos.app.goo.gl/rPdme5tWxG9xumay6

Rezultate Lepoglavske tekme pogledajte na Rafoasu.com: https://rafoasu.com/BLOK/blok_rezaLepoglava.php

Istaknuli bi odlično podijeljeno prvo mjesto za Vertikalovke Helenu Lazar i Luku Hanžek u ženskoj Rekreativi, te prvo mjesto za Hrvoja Kučića u Muškoj Rekreativi. Lokalci Valentin Mravlinčić i Ivan Štefičar iz SPK Direkta su osvojili prvo i treće mjesto u Muškoj Hobby Kategoriji.

Ukupni poredak nakon tri kola dostupan je ovdje: https://rafoasu.com/BLOK/blok_rezaUKUPNObezTZstatic.php

Marjan Lonjak dijeli treće mjesto ukupno u Muškoj Hobby kategoriji s Lukom Kaličaninon. Danijel Kojundžić je na trećem mjestu Muške Rekreativne kategorije, a Helena Lazari Luka Hanžek drže prvo i drugo mjesto u Ženskoj Rekreativi. Bit će zanimljivo na finalu!

Rezultati Žene Pro:
1. Mateja Hohkraut
2. Lara Kmoch
3. Urška Mihoci

Rezultati Muški Pro:
1. Tomislav Šproh
2. Domagoj Tončić
3. Florian Pigac

Rezultati Muški Hobby:
1 Valentin Mravlinčić
1 Viško Klarić
3 Ivan Štefičar

Rezultati Žene Rekreativa:
1. Helena Lazar 
1. Luka Hanžek 
3. Marija Čuček

Rezultati Muški Rekreativa
1. Bruno Ljuština
1. Igor Stakić
1. Hrvoje Kučić
1. Gregor Srpčić

Za kraj imamo nešto manje dobre vijesti, a to je da se tekma u Bregani 23.2. otkazuje zbog tehničkih razloga, tako da liga ostaje na 4 tekme i završava za tri tjedna finalom u Fothii. Što se tiče ukupnih rezultata, bodovat će se tri od četiri najbolja rezultata.

Ovim raspletom događaja možemo odmah čestitati Tomislavu Šprohu na pobjedi u Muškoj Pro kategoriji, gdje je osvojio maksimalnih 300 bodova.