Dragi BLOKovci, stigli smo do kraja prve sezone kontinentalne boulder lige! Finale se održalo u dvorani Fothia, kojem je prisustvovalo 6 žena i 34 muška natjecatelja. Oni su svoje snage odmjerili u 19 odličnih smjerova koje su nam spremili Alan Križanić i Ivan Pevec.

Kod žena, prvo mjesto podijelile su Inga Patarčić i Jasenka Pašalić, dok ih je na trećem mjestu pratila Ana Previšić. Time je u ukupnom poretku Inga ostala prva, Jasenka druga i Ana kao treća.

Kod muških je pobjedu odnio Krešo Morić, ispred Marka Rožmana. Treće mjesto dijelili su Domagoj Žepec i dragi nam gost iz Splita, Luka Trumbić. U ukupnom poretku, Marko Rožman je uvjerljivo pobijedio, iako bi bilo puno zanimljivije vidjeti kompeticiju Kreše i Marka tokom cijele sezone (Krešo je nastupio na samo dvije tekme, i obje pobijedio!). Borba za drugo mjesto okončala se prednošću Žepeca koji je u finalu bio treći ispred Mucka na petom mjestu.

Što se tiče Vertikalovaca, u ligi su nastupile tri naše članice i čak 13 članova, uz sasvim očekivanu dominaciju obitelji Mucko 😉 Emil je bio ukupno treći, dok je zanimljivo primijetiti da su i Marina i Miro bili četvrti u ukupnom poretku.

Rezultate finala pogledajte u nastavku vijesti, a ukupne rezultate pogledajte ovdje. Za nekoliko dana očekujte fotke iz finalne tekme, osvrt na prvu sezonu BLOK lige te najavu sljedeće sezone. Hvala svima na odazivu i nadamo se da se vidimo i sljedeće godine!

Takoðer, obavještavamo sve natjecatelje BLOK lige (dovoljno je da ste bili na jednoj tekmi) da im je organizator (Jura:) osigurao po jednu BLOK majicu. Svoju majicu podignite u Fothii ili se javite Juri na mail:  juricalevatic(monkey)gmail.com ili telefon: 0918850793.

Rezultati finala:

Žene:

1

Jasenka Pašalić

1

Inga Patarčić

3

Ana Previšić

4

Marina Mucko

5

Ivana Drmić

6

Jelena Habljak

Muški:

1

Krešimir Morić

2

Marko Rožman

3

Luka Trumbić

3

Domagoj Žepec

5

Juraj Govorčin

5

Emil Mucko

5

Miro Huten

5

Jurica Levatić

9

Ante Šušnjar

9

Matej Salković

11

David Koljnrekaj

12

Edo Tudor

13

Dalibor Gelo

13

Marko Perković

13

Domagoj Tončić

16

Šime Korpar-Lemac

17

Marwan Zeitoun

18

Perica Levatić

19

Jagor Čakmak

20

Lovro Perković

21

Luka Mudronja

22

Ivan Jurković

22

Jakov Ivković

22

Velimir Topić

25

Marko Krklec

25

Miroslav Popović

25

Marjan Lonjak

25

Marko Žabčić

25

Tomislav Šproh

30

Robert Babić

30

Krešimir Marinić

32

Darko Mucko

33

Slaven Bonković

34

Krešimir Bernat