Još jedno odlično natjecanje je iza nas!!! Na trećem kolu lige prisustvovalo je  9 natjecateljica i 22 natjecatelja, mnoštvo gledatelja, te – zanimljivo je istaknuti – čak tri sponzora! Penjači su svoje snage i borbeni duh odmjerili u 12 odličnih i zanimljivih smjerova koje su nam pripremili Jura, Čorko i Vedran uz pokoji Petrin savjet 🙂

Kod cura se ovaj puta situacija malo protresla – prvo mjesto osvojila je Jasenka Pašalić sa jednom zonom više od dosadašnje najbolje, Inge Patarčić koja je završila druga. Treće mjesto pripalo je Ani Previšić. Kod muških je prvo mjesto uvjerljivo osvojio Marko Rožman sa popenjanih 11 smjerova. Dosadašnji egal Mucko-Žepec razriješio je Domagoj sa jednim topom više i drugim mjestom, dok je Pevec bio treći. 

Naš klub predstavljale su dvije cure, Marina sa 5. i Vesna sa 7. osvojenim mjestom, te čak 9 muških od kojih je najbolji bio Emil sa 4. mjestom, a slijedili su ga Miro i David sa podijeljenim 7. mjestom.

Što se tiče sponzora ovog natjecanja, dovoljno je citirati Žepeca: "Ovoliko poklona nisam dobio ni za Božić!". Za velikodušne nagrade zaslužni su bili Himalaya Sport i Matis d.o.o. , dok je Red Bull dijelio energetske napitke tokom natjecanja.

Ovo natjecanje prošlo je u odličnoj atmosferi uz ležeran natjecateljski duh – svi bodre svakoga za uspjeh. Naše ugodno druženje nastavit ćemo natjecanjem u penjačkom centru Zagreb 26.3. (petak). Najavu ćemo objaviti ovdje.

Rezultate pogledajte u nastavku. Ukupne rezultate i slike objavit ćemo za koji dan. Veliki pozdrav svima!

Rezultati:

Cure:

1.

Jasenka Pašalić

2.

Inga Patarčić

3.

Ana Previšić

4.

Zinka Bartolek

5.

Marina Mucko

6.

Ivana Drmić

7.

Katarina Šipić

8.

Vesna Marčec

9.

Nina Horvat

Dečki:

1.

Marko Rožman

2.

Domagoj Žepec

3.

Ivan Pevec

4.

Emil Mucko

5.

Marko Perković

6.

Eduard Tudor

7.

Miro Huten

7.

David Koljnrekaj

9.

Domagoj Tončić

10.

Jagor Čakmak

11.

Marko Krklec

12.

Marjan Lonjak

13.

Kristijan Borković

14.

Igor Šantalab

15.

Zenil Vugrinec

16.

Miroslav Popović

17.

Marko Žabčić

18.

Marin Španić

19.

Mihael Štefić

19.

Zvonimir Popović

21.

Božidar Kelin

22.

Tomislav Talan