Prošli vikend vrijeme nas nije moglo bolje poislužiti – sunčano, toplo…ma bolje neide! Na Kalniku se skupila odliča ekipa i penjalo se do fajrunta (Čorac bi bil ponosan na "svoju decu"). Markec, Ivek, Matek i Mirek su ispenjali Snupyj (6b), što je Mireku prvi ispenjani smjer te težine.

 Vesna je riješila Šest be (6b), a Ana riješila Bezimenog (5c), njezin prvi ispenjani smjer te režine i na kraju Marjan koji je popeo Siva pot (6a).


Subotu smo zaokružili s fešticom u kalničkom domu…………….. 


 Vesna i Markec su taj dan slavili roðendan i fešta je odmah započela poslije cijelodnevnog penjanja u domu gdje se skupilo 20-ak Vertikalovaca (!!!),
a 8 najupornijih/ najhrabrijih je i prespavalo u domu…ovaj mislim Hotelu "Kalnik" s 5 zvjezdica (bez grijanja). Sva sreća kaj su se profesori ( domari i konobarice) pokupili s hotela, jer bi nam garant s recepcije i policiju zvali:))

Nedjelju smo takoðer penjali i nadrrr..penjavali, i uglavnom skoro svi bez problema na čvrsto tlo se spustili…tu i tam ak je ko i zapel na stijeni ko mali mujcek na vrhu velkog hrasta – to smo riješili čak i bez GSS intervencije (s 2 gri-gria i 2 štrika, hihihi).
U svakom slučaju jedva čekamo još koji maturalac pod kakvom stijenom.

Text powered by Ana B.