Isprika svima zbog čekanja ovoliko dugo na organizaciju treninga za tzv. seniore, no konačno smo uspjeli dogovoriti termin. Dakle, dvorana će raditi subotom, od 16.00 do 18.30 sati, te će cijena po dolasku biti 15 kuna. Prva subota je ova, 28. 11, pa svi koji želite dobar trening, doðite!

Detalje pročitajte u nastavku!

 


Ukoliko slučajno ima neki dobrovoljac koji bi bio spreman dolaziti svaki put i ubirati novce od svakog tko doðe, neka se slobodno javi, no tada bi ta osoba imala obavezu biti tamo svaki put, ili si naći zamjenu ako taj put nemože doći. Ukoliko takvog nema (a gotovo sigurno će biti tako), po dolasku se treba upisati u bilježnicu, te će onda netko iz kluba (vjerojatno ja) svakih mjesec ili dva zbrojiti koliko je tko dužan i naplatiti mu.

Zasad je ideja da kroz zimu i ovaj subotnji termin vidimo koliki je interes i da li će uopće biti dovoljan broj ljudi da se pokriju troškovi. Ako se oslobodi još koji večernji termin za dvoranu, to će sve biti objavljeno na stranici. Treninzi će se sada održavati subotama do 19.12 (zadnja subota prije Božića), te će se nastaviti od 9.1. do proljeća.

Ovu subotu ću ja doći tamo, pa svi zainteresirani doðite u 16.00 ispred dvorane, pa ćemo se dogovoriti oko zapisivanja i ostalih detalja. Sorry kaj ste tak dugo čekali, no nadam se da bu vam se isplatilo!

Vidimo se 😉