Još jedno iznimno kolo BLOKa je iza nas! Varaždinsko kolo BLOKa prošlo je odlično – 50ak ljudi u 14 odličnih smjerova Igora Čorka i Davida Koljnrekaja dali su materijala za raditi.

U muškoj konkurenciji usred mladih snaga dominaciju je potvrdio stari as hrvatske i BLOK scene, Marko Rožman, koji je jedini uhvatio top u najtežem 14-om smjeru. Za njim su slijedili Borna Čujić, Filip Pečenec i Vertikalovac Jurica Levatić, svi na drugom mjestu te Emil Mucko odmah iza njih. Kod žena nas je zagrebačka splićanka Inga Patarčić još jednom iznenadila posjetom i standardnom pobjedom, dok su je slijedile Tanja Mravlinčić na drugom i Ana Pavić na trećem mjestu.
Detaljne rezultate jučerašnje tekme pogledajte u nastavku, nekoliko slika ima na fejsu, a ukupni poredak BLOK lige možete pogledati ovdje.
Vrijedne nagrade (Po jedna Petzl Tikka  za sve ljude na postolju!) sponzorirao je novi zastupnik za Petzl u Hrvatskoj – tvrtka BIM Sport d.o.o. Veliko hvala sponzoru!

Također, ovom smo prilikom službeno otvorili novi dio stijene  u dvorani Sloboda, što su financijski pripomogli Grad Varaždin i Varaždinska Županija, te tvrtke Autocentar Kos i Knauf Insulation.

Natjecanje je medijski popraćeno od strane Varaždinske televizije (sljedeća dva ponedjeljka pogledajte priloge o BLOKu i PK Vertikalu u emisiji Sportki Zoom ) te novina Varaždisnki tjednik (sljedeći četvrtak cijela stranica o BLOKu i našem klubu).
Veliko hvala svima na dolasku, postavljačima na odličnim smjerovima i sponzoru na vrijednim nagradama.Vidimo se  16.2. u Podsusedu!
Update: Foto album s natjecanja je ovdje.

Rezultati žene:

1. Inga Patarčić
2. Tanja Mravlinčić
3. Ana Pavić
4. Jelena Čubrić
5. Neda Slukić
6. Michele Vinković
7. Vladka Češnjaj
8. Mirna Cvitan
9. Petra Bregović
10. Mirjana Lovrenčić

10.

Ana Brodar
12. Majda Skračić
13. Maja Grgurić
Rezultati muški:
1. Marko Rožman
2. Jurica Levatić
2. Borna Čujić
2. Filip Pečenec
5. Emil Mucko
6. Frane Čulić
7. Juraj Govorčin
8. Siniša Škalec
9. Nicola Rossi
9 Perica Levatić
11. Mihael Štefić
12. Jagor Čakmak
13. Marwan Zeitoun
14. Filip Loparić
15. Marjan Lonjak
16. Zoran Jambrošić
17. Dalibor Gelo
18. Marko Žabčić
19. Igor Šantalab
20. Vanja Šomođi
21. Alan Rinkovec
22. Miroslav Popović
23. Luka Mudronja
24. Ivan Štefičar
25. Marko Skorić
26. Vid Privora
27. Zvonimir Popović
28. Vinković Nino
29. Filip Vuković
30. Božidar Kelin
31. Mladen Skeja
32. Kristijan Berčuk
33. Ivan Drače
34. Davor Trokter
35. Vanja Pilipovic
36. Domagoj Mihaljević