blok_logo_web_2013_sponzoriNova sezona BLOK lige, sada već peta po redu, je pred nama. Očekuje nas 6 natjecanja, i mnoštvo novosti: Hobby&Pro klase natjecatelja, nova dvorana u sezoni (Breganja), čak dva sponzora koja će osigurati vrijedne nagrade za ukupne pobjednike lige.

Mnoge stvari ostaju iste – startnina i dalje 20kn, na svakoj tekmi puno dobrih smjerova svih težina, nakraju lige nove majice i fešta, i puno dobrog penjanja i druženja.

Kalendar sezone 2013/2014:

DATUM

MJESTO

DOMAĆIN

1.12.2013. (ned)

Zagreb – Fothia Velesajam

SPK Fothia

21.12.2013. (sub)

Zagreb – Fothia Jankomir

SPK Fothia

18.1.2014. (sub)

Lepoglava – Penjački centar

SPK Direkt

8.2.2014. (sub)

Bregana – Penjački centar Breganja

SPK Breganja

22.2.2014. (sub)

Podsused – Dvorana Sutinska vrela

SPK Art Rock

15.3.2014. (sub)

Varaždin – Sportska dvorana Sloboda

PK Vertikal


Hobby i Pro klasa natjecatelja:

S obzirom na velike gužve i probleme s raspodjelom bodova, ove godine uvodimo Hobby i Pro klasu penjača – zasada samo za mušku kategoriju. Svi penju iste smjerove zajedno kao i dosad – jedina razlika je da ćemo voditi dva poretka paralelno, s nagradama za najbolja tri u ukupnom poredku obje klase.

Pravilo određivanja klase: ako ste ikad popeli smjer težine 7c ili bolder težine 7b, natječete se u Pro klasi. Ako ste popeli samo jedan 7c prije 10 godina, preporučujemo vam trening 🙂

Žene, kojih svake godine na sreću ima sve više, ove godine još nećemo dijeliti u Hobby i Pro klasu, ali ćemo zato osigurati nagrade za prvih 6 cura u ukupno, jer su nam jako drage.

Sponzori i nagrade:

Ove godine s ponosom najavljujemo dva sponzora lige:
Varaždinski Bim Sport d.o.o., generalni zastupnik za Petzl,
i zagrebački Iglu-Šport d.o.o., zastupnik za Ocun / Rock Pillars.

Fond nagrada je ove godine iznimno bogat (ukupno u vrijednosti preko 10000kn), a posebno izdvajamo sljedeće:

Powered by Petzl: Iznimno bogata prva nagrada za mušku i žensku Pro klasu: Petzl sportko-penjački komplet: uže, pojas, kaciga i gri-gri!

Powered by Ocun / Rock Pillars: Druga nagrada za mušku i žensku Pro klasu, i prva nagrada za Hobby klasu: Moonwalk crashpad!

Za ostala mjesta dijelit ćemo manje, ali još uvijek vrijedne nagrade: pojaseve, komplete, tikke i ostalo!

Ekipa, privedite treninge kraju, nabrijte se kolko možete i dođite na tekmu, trening i prije svega veliko druženje penjača sjeverne hrvatske.

Yours truly,

BLOK liga,
powered by Petzl & Ocun/Rock Pillars.