Nakon dugo čekanja i tužnog srca, odlučili smo otkazati finale BLOK KIS lige. Obzirom na situaciju koja i dalje nije baš pogodna, smatramo da je iznimna odgovornost s naše strane jako važna, sama organizacija je velika i bilo bi nam žao da se ne održi u onom svijetlu koje zaslužuje, a i djeca zbog kojih ovo radimo. Odlučili smo se fokusirati na sljedeću sezonu 2021 godine. Tako da proglašavamo ukupne pobjednike ove sezone!

U ukupnim rezultatima BLOK KIDS lige bodovati će se prve dvije tekme iz Bregane i Lepoglave. Ukupni pobjednici ostaju kako su na RafoAsu.com.

https://www.rafoasu.com/BLOKK/index.html

Čestitke svim klincima, bili ste pravi fajteri!!

Kategorija MINI – ženski

1. Nea Gržetić

2. Helena Belanić

3. Lana Rostohar

Kategorija MINI – muški

1. Karlo Keserica

2. Mak Habibović

3. Borna Radočaj

Kategorija MIDI – ženski

1. Karla Jurković

1. Marta Latinac

1. Lorena Drenški

Kategorija MIDI – muški

1. Bartol Horvat

1. Mihael Pal

3. Rok Borković Šipić

Kategorija MAXI – ženski

1. Helena Lazar

2. Lena Popović

3. Nola Rađenović Fijan

Kategorija MAXI – muški

1. Petar Kojundžić

2. David Cmrečki

3. Jakob Neorčić

Sve pobjednike molimo da se jave radi podizanja simboličkih nagrada, dogovoriti ćemo se oko slanja istih ukoliko niste blizu Varaždina. Kontakt: [email protected], [email protected]  .

Želimo zahvaliti svim malim natjecateljima koji su uljepšali ovu prvu sezonu BLOK KIDS lige te se nadamo da se vidimo u tolikom broju i sljedeće godine. Prvu sezonu lige posjetilo je preko 100 klinaca. Hvala svim roditeljima koji bodre svoje mališane i hvala svima koji su volontirali na ovom projektu, SPK Bregani, Spk Direktu, Vanjeku , Petri, Štefeku, Iri, Tihomiru, Musiju, Božiju, Marku… 🙂

I najviše sponzorima koji su nesebično podržali ovaj projekt, našem glavnom sponzoru BIM sportu, dizajnerskoj tvrtki  PELiNG marketing & design, Rafoasu.com i gradu Varaždinu.

Vidimo se sljedeće sezone!! J

Vanja &Marjan