Započelo je prije godinu dana i završilo jučer, dan prije rođendana, poklon koji svaki penjač priželjkuje.

Glavni akter priče je Domagoj Ivanković – Trener koji si je za rođendan poklonio smjer Khevenhiller – 7c/c+. Jedna klasična penjačka priča koja nikad ne dosadi i uvijek smo sretni kad se ovako završi.

Trener u prvom detalju smjera Khevenhiller

Počelo je sasvim opušteno i napredak je bio vidljiv iz izleta u izlet, smjer je skoro popeo krajem prošlog ljeta, ali onda kreće nizbrdo. U nekom trenutku čak i odustaje od smjera, ali na proljeće se vraća s novom motivacijom i formom te nakon par padova pod štandom uspijeva popeti smjer – bez puno drame i s lakoćom, baš kako i priliči takvom jednom procesu. I sve to između treninga s Kajom!

Sretan rođendan Treneru i čestitke na usponu!

Kraj jedne lijepe priče s Pokojca

Možda cijele ove priče ne bi ni bilo bez prisutnosti, usudili bi se reći, jednog od najboljih zihrača s ovih prostora – Luke Skorića. Iako fizički nije bio prisutan prilikom uspona, uspio je jučer cijeli proces privesti kraju, a nije mu bilo lako. U kuloarima se priča da je Trener uspio pasti na skoro svakom gibu u smjeru, a da ne pričamo koliko mu je puta Luka morao svojim pričama i pitanjima skrenuti misli i izvući ga iz pakla propitkivanja…

Čestitke i hvala Luki (i svim ostalim zihračima ovoga svijeta) na dobro odrađenom poslu, nije to za svakoga.

Luka u elemetnu, u često zanemarenoj ulozi zihrača