Sudjelovali smo na Prvenstvu Hrvatske u Boulderu proteklog vikenda 25. ožujka 2023. godine u Zagrebu u klubu Fothia. Natjecanje za mlađe uzrasne kategorije održano je u subotu te je na njemu sudjelovalo 17 naših manjih i nešto većih penjača u pratnji trenerica Vanje i Nede te Aleksandra koji je podržao naše juniorke.

S ponosom objavljujemo da smo osvojili dvije srebrne medalje i to u najmlađim kategorijama : mlađe cicibanke : Allegra i cicibani : Viktor Barić!

Superfinale

Za Viktora smo već navikli da je na postolju, a Allegri je ovo prva medalja. Obzirom na izjednačen rezultat, prisustvovala je superfinalu te je za medalju odlučivalo samo nekoliko sekunda brže popeti smjer konkurencije.

Viktor je ponovo pokazao spretnost, talent i trud koji se isplati, jer nema ljepšeg kad gledaš djecu koja uživaju u penjanju. Bravoi!

Neizmjerno smo ponosni na njih i čestitamo svim natjecateljima bez obzira na rezultat. Hrabro je sudjelovati na ovakvom prvenstvu gdje je konkurencija jaka , a smjerovi jako izazovni za sve kategorije.. Bravo mini Vertikalovci!!

Hvala BIM Sportu za sponzorstvo klupskih majca za natjecatelje!

Ostali rezultati po kategorijama:

CICIBANI/CICIBANKE:

27. mjesto – Mia Loparić

7. mjesto – Patrik Poljak

15. mjesto – Juri Filipović

17. mjesto – Vid Grabar

18. mjesto – Gabrijel Kukina Balun

20. mjesto – Filip Rančić

21. mjesto – Viktor Flajšman

22. Mihael Kukina Balun

MLAĐI KADETI/KADETKINJE

17. mjesto – Vedran Turk

26. mjesto – Ela Gjurić

28. mjesto- Jana Bednjanić

KADETI/KADETKINJE

19. Fran Grabar

30. Romina Kukina Balun

JUNIORKE

10. mjesto Lena Popović

10. mjesto Lucija Jertec

10. mjesto Jana Garojević