U subotu 1.6.2019. održano je prvo BLOK KIDS natjecanje na ovim prostorima namijenjeno za djecu do 16 godina. Natjecanje je organizirala Udruga za terapijsko penjanje „Grip“ u suradnji s klubom PK Vertikal, uz podršku grada Varaždina i uvijek vjernog BIM Sporta koji je osigurao nagrade za naše mlade pobjednike.

U novoj dvorani u ulici Dragutina Rakovca skupilo se oko 40-tak mladih penjača različitih dobnih skupina koji su bili podijeljeni u tri kategorije: MINI, MIDI i MAXI. Moramo priznati da su nas mali penjači oduševili svojim penjačkim umijećem te da smo se nauživali gledajući njihovo odlično penjanje. Dobre zabave nije nedostajalo!

Fotografije natjecanja pogledajte na sljedećem linku: https://photos.app.goo.gl/CSsdyWH7YJjVYB17A

REZULTATI:

Pobjednike pogledajte u nastavku vijesti, a sve rezultate pogledajte na poveznici: https://drive.google.com/file/d/0B-eVqnAg0GbsUTZxUzU2RmVHWkJ3cjJvTjBvS2N6TmZwUUU4/view?usp=sharing

KATEGORIJA – MINI:

Dečki:

1. Šimun Vukadinović

2. Rok Borković Šipić

3. Jura Čorko   

Cure:              

1. Tonka Jožine

2. Viktorija Biočić

3. Jana Martinez

 

KATEGORIJA – MIDI:  

Dečki:

1. Luka Madecki

2. Jakob Neorčić

3. Mario Flis

Cure:              

1. Lorena Drenški

2. Klara Kovač

3. Marta Latinac

 

KATEGORIJA – MAXI:  

Dečki:

1. Petar Kojundžić                      

2. Noah Furdi

3. Sebastijan Plantak

Cure:     

1. Jana Garojević

2. Barbara Lizatović

3. Helena Lazar

IZVAN KONKURENCIJE: 1. Daniel Kojundžić

Veselimo se sljedećim natjecanjima za naše najmlađe i ovim putem još jednom zahvaljujemo sponzorima na podršci, gradu Varaždinu i BIM sportu! Vidimo se na sljedećem BLOK KIDS natjecanju!