Nakon rekordnog broja penjača u Varaždinu (čak 107) nastvaljamo s BLOK karavanom ove subote 8.2. u zagrebačkoj dvorani Hive s početkom u 12 sati. Ekipa postavljača iz Hive dvorane je već u niskom startu, a načuli smo da nas očekuje puno novih grifova i 40ak odličnih smjerova svih težina.

Grupe

Poučeni gužvama na prvoj tekmi, natjecatelje ćemo podijeliti u dvije grupe koje će penjati s izmjenama od pola sata (kako smo radili prošlih godina u manjim dvoranama).

Prijave

Drugi put u povijesti BLOKa uvodimo prijave preko weba. Da bi se prijavili, kliknite na ovaj link: https://docs.google.com/forms/d/1s1XRCtt3Yvp6pqPcHcXuUr9wTIa8jm_paJgcIg2-SpU/

Napišite ime, prezime, najjaču popetu ocjenu i obavezno u koju grupu penjača želite. Prva grupa starta oko 12.30h, druga grupa oko 13:00. Bez obzira na web prijavu, javite se na pult kad dođete da vam omogućimo unošenje smjerova u RafoAsu sistem ili da pokupite papirić.

Kategorije natjecanja

Pro – za sve ljude koji su popeli 7c smjer ili 7A bolder.
Hobby – za ekipu koja penje smjerove 6c do 7b+ i boldere 6B do 6C+.
Rekreativa – za ekipu koja nije popela 6c smjer ili nije popela 6B bolder.
Masters – za ekipu koja je navršila 40 godina do prve tekme.

Za Hive ekipu vrijedi sljedeće:
– Narančasta, Zelena, Plava i Žuta boja: Rekreativa
– Žuta, Roza: Hobby kategorija
– Crvena, Siva: Pro kategorija

Ekipa iz Masters kategorije se dodatno može prijaviti u još jednu od kategorija natjecanja prema njihovom kriteriju. Pobjednici slabije kategorije iz prošlih godina se moraju natjecati u kategoriji više bez obzira na popete smjerove ili boldere. Kategorija se dodjeljuje prema usponima u cijeloj karijeri, i nema popuštanja ako ste svoj jedini 7c popeli prije 10 godina. Ako niste u formi kakvoj ste bili, pogledajte još jednom poruku Adama Ondre!

Još jednom hvala sponzorima na podršci, i vidimo se u subotu!