Nakon novog apsolutnog rekorda BLOK lige sa 143 natjecatelja prošle subote u zagrebačkoj dvorani Hive nastavljamo s BLOK ligom ovog vikenda u Lepoglavi.

Nakon BLOK Kids lige u subotu tekma za seniore će se održati u nedjelju 16.2. u penjačkom centru Lepoglava. Početak penjanja za prvu grupu će biti u 10h, a početak za drugu grupu u 14h, uz 4 sata penjanja po grupi.

Postavljači Ivan Štefičar, Tihomir Bregović, Marjan Lonjak i Tomislav Šproh planiraju postaviti 15-20 smjerova, tako da možemo očekivati malo teže penjanje nego prijašnja dva kola.

Prijave

Prijave na linku niže: https://docs.google.com/forms/d/1YWFS6nYZftbJhf4tuDxgQlIu7UPTy5lbm_LMa_uvRRY/

Napišite ime, prezime, najjaču popetu ocjenu i obavezno u koju grupu penjača želite. Prva grupa starta u 10h, druga grupa u 14h. Bez obzira na web prijavu, javite se na pult kad dođete da vam omogućimo unošenje smjerova u RafoAsu sistem ili da pokupite papirić.

Grupe

Zbog iznimno velikog broja natjecatelja u prva dva kola, te činjenice da je Lepoglavska dvorana najmanja u ligi, odlučili smo po prvi put grupe penjača potpuno razdvojiti u jutarnji i popodnevni termin. U prijavi birate da li želite penjati od 10-14h ili od 14-18h, i dodatno Vas molimo za razumijevanje ako će biti gužve.

Kategorije natjecanja

Pro – za sve ljude koji su popeli 7c smjer ili 7A bolder.
Hobby – za ekipu koja penje smjerove 6c do 7b+ i boldere 6B do 6C+.
Rekreativa – za ekipu koja nije popela 6c smjer ili nije popela 6B bolder.
Masters – za ekipu koja je navršila 40 godina do prve tekme.

Ekipa iz Masters kategorije se dodatno može prijaviti u još jednu od kategorija natjecanja prema njihovom kriteriju. Pobjednici slabije kategorije iz prošlih godina se moraju natjecati u kategoriji više bez obzira na popete smjerove ili boldere. Kategorija se dodjeljuje prema usponima u cijeloj karijeri, i nema popuštanja ako ste svoj jedini 7c popeli prije 10 godina. Ako niste u formi kakvoj ste bili, pogledajte još jednom poruku Adama Ondre!

Još jednom hvala sponzorima na podršci, i vidimo se u nedjelju!