Naš Aleksandar Zagorec ACO (powered by BIM SPORT)

Impresivne ocjene i uspone rješava ko iz šale – nešto što treba svakako izvući iz našeg skromnog Ace. Osmice su mu već postale rutina i iznimno smo ponosni na ovakve penjačke  uspjehe i dosege..Njegova predanost nosi i rezultate. Acooo rastura i u odličnoj je formi..Svi znamo da za penjanje ocjena težine 8a i više treba posvetiti svo svoje privatno vrijeme treniranju i koliko predani zapravo penjači takvih ocjena jesu  – kapa dole. A i znamo da dolaze iz neke druge galaksije. 🙂 Uz bok našem Igoru Čorku u čijem mentorstvu Aci penje već godinama, ne sumnjamo da će uskoro pasti neka viša ocjena!!

Pogledajte samo impresivnu listu popetih smjerova u zadnjih mjesec dana.

Dok neki od nas projektiraju sedmice , Aco ne samo da penje 8a u jednom danu , nego čak dva dana zaredom i to u penjačkoj meki Hrvatske Paklenici.. Wooow čestitke Aco – IMPRESIVNO..

U sektoru Hram rješava smjer težine 8a Mrakan i to iz treće.

VIDEO

U donjoj rupi u Klancima 8a Cigo isto iz treće.

Odlične uspone rješava i na lokalnim penjalištima ..Na Pokojcu , skoro je popeo sve pa u tom naumu rješava i impozantni 8a+ Rumpel štilski.

Na lokalnoj Vranji , zahtjevnom previsnom boulder penjalištu, gdje svi znamo da nijedan smjer nije jeftin , u svoj karton upisuje7c+ Manjifiko i 8a/a+ Pašta šuta..

A i tu je još jedan 8a sa penjališta Kotečnik u Sloveniji..Čestitke Aco na odličnim i zahtjevnim usponima!! Samo naprijed!!