Još jedno odlično kolo BLOK lige je iza nas. U Čorkovim odličnim smjerovima, snage je došlo odmjeriti 39 natjecatelja. Malo duža stijena i duži problemi iznenadili su mnoge i nije svačija podlaktica izdržala do kraja!  

Meðu dečkima, na postolju su dominirali varaždinci :), jedino se Krešo Morić umiješao kao "stranac". Sa jednim topom više od Jurice Levatića zauzeo je prvo mjesto. Na trećem mjestu našao se Emil Mucko, a u zadnjoj minuti pridružio mu se i David Koljnrekaj ispenjavši "smjer dana": duplu dinamiku prema dole.

Kod cura, Mateja Hohkraut iz Slovenije ponovno pokazuje klasu. Naravno bila je uvjerljivo prva, što i ne čudi pošto je aktualna državna prvakinja u svojoj kategoriji. Mateja je članica Penjačkog kluba Laško, a njezin recept za postati državnom prvakinjom je: "Trdi treningi, zdrav način življenja, veliki stroški in nešteta odrekanja". Dodajte još malo njene omiljene hrane, nutelle i to je to :). Iza Mateje, na drugom mjestu našla se ovogodišnja favoritkinja: Maja Roboz. Treće mjesto zauzela je Aneta Armano.

U dječjoj kategoriji gostujući riječani Vito Mužević i Luka Marinić odnose prvo, odnosno drugo mjesto, a treće mjesto pripalo je Ivi Štefičar iz Lepoglave.

Prigodne nagrade za natjecatelje osigurala je Himalaya Sport. Hvala!

U ukupnom poredku situacija se zakomplicirala: pošto je Marko Rožman izbivao sa posljednje dvije tekme, izgubio je vodeću poziciju. Krešo je ovom pobjedom zauzeo prvo mjesto sa 265 bodova, ali sa minimalnom prednošću od 10 bodova ispred Jure, kojem Pevec sa samo 4 boda manje diše za vratom. Maja ipak lakše diše sa 160 bodova prednosti ispred Anete, koja ima 250 bodova, a slijedi je Karla sa 215 bodova. Do kraja su još 3 kola, a najslabiji rezultat se neće bodovati, tako da je još puno toga otvoreno.

Sljedeća, već po tradiciji Valentinovska tekma je u Podsusedu, 13.2.

U nastavku pogledajte ostale rezultate, a fotografije, koje su djelo Marka Krkleca, Marina Španića i Zvonimira Popovića pogledajte ovdje.
Update:  vrijedni bjelovarčani sastavili su i filmić.

Djeca:
1  Vito Mužević
2  Luka Marinić
3  Iva Štefičar

Cure:

1  Mateja Hohkraut
2  Maja Roboz
3  Aneta Armano
4  Marina Mucko
5  Ana Brodar
5  Petra Bregović
7  Ružica Šimunić

Dečki:

1  Krešimir Morić
2  Jurica Levatić
3  David Koljnrekaj
3  Emil Mucko
5  Jagor Čakmak
6  Mirko Huten
7  Dalibor Gelo
8  Domagoj Tončić
8  Tomislav Šproh
8  Eduard Tudor
8  Luka Mužek
12  Igor Šantalab
12  Filip Loparić
14  Siniša Atlija
15  Miroslav Popović
16  Mihael Štefić
17  Marko Krklec
18  Marjan Lonjak
19  Zvonimir Popović
20  Božidar Kelin
21  Marko Žabčić
22  Ivan Štefičar
23  Marin Španić
24  Goran Gal
24  Marko Husnjak
26  Ivan Štefić
27  Kristijan Katić
27  Ivan Masten
29  Filipović Mario