Održano je drugo natjecanje BLOK lige, i dojmovi su odlični! Na Jagorovim zanimljivim smjerovima snage je odmjerilo 7 natjecateljica i 22 natjecatelja. Cure su si odabrale svoje penjačke partnere za kategoriju penjačkih parova, neke već puno prije a neke taj isti dan 😉

U parovima su najbolji bili Inga & Žepec, drugi Ana & Marko a treći Maja & Habo. Inga je u zadnjih 10 minuta uspjela  izboriti prvo mjesto (i svoje i u parovima), dok su drugo mjesto kod cura dijelile Maja i Jasenka. Kod muških su prvo mjesto dijelili Marko i Krešo (oba su popenjali su sve smjerove) dok je treći bio Pevec.

Vertikalovski par Marina i Miro bili su peti. Pojedinačno: Emil četvrti, Miro sedmi, te Marina peta kod cura.

BLOK liga zasad ima lijep početak, te najvažnije od svega mnogobrojan odaziv. Reakcije natjecatelja i publike su zasad vrlo pozitivne, a organizatori će se truditi da ozračje lige i dalje ostane zabavno i zanimljivo za sve. Nažalost, zasad još uvijek imamo dosta podijeljenih mjesta (Žepec i Mucko su bili izjednačeni na obje tekme!), no nadamo se da će se do kraja lige to riješiti. Takoðer, ukupan poredak lige objavit ćemo za prije sljedeće tekme.

Detaljne rezultate i nekoliko fotografija pogledajte u nastavku. Sljedeća tekma BLOK lige je 7.3. u Varaždinu. Vidimo se uskoro opet!!!
 

Rezultati:

Žene:

1 Inga Patarčić
2 Jasenka Pašalić
2 Maja Roboz
4 Ana Previšić
5 Marina Mucko
6 Nina Horvat
7 Ivana Drmić

Muški:

1 Marko Rožman
1 Krešimir Morić
3 Ivan Pevec
4 Emil Mucko
4 Domagoj Žepec
6 Juraj Govorčin
7 Miro Huten
8 Tomislav Habulin
9 Marwan Zeitoun
10 Marko Perković
11 Dalibor Gelo
12 Edo Tudor 
12 Domagoj Tomčić
14 Davor Jurić
15 Ivan Perasović
16 Dalibor Plašćar
16 Saša Ilić
18 Roko Roić
19 Ante Æurković
19 Zvonimir Popović
21 Tomislav Talan
21 Bruno Pavić

Parovi:

1 Inga & Žepec
2 Ana & Marko
3 Maja & Habo
4 Jasenka & Dalibor
5 Marina & Miro
6 Ivana & Marko
Nina & Zvonimir

Slike: