Iako više liči na jesen, formalno je još uvijek ljeto, pa možemo izvještaj opet nazvati – ljetni.

Dakle, Davor Trokter i Marko Skorić na Pokojcu su zaradili plačanje runde :). Davor je popel svoju prvu sedmicu 7 nebo iliti Mali strop (7a), a Marko je s La Bambom povisio level na 7a+.

Igor Čorko je također bio vrijedan na Pokojcu, ali na Velikoj stijeni, gdje je napravio prvo ponavljanje jurinog smjera Kompresor (8a). Smjer ide desno od smjera Enigma i odlikuju ga ‘kompresijski’ gibovi između veoma udaljenim grifovima. Preporuča se pozamašan raspon ruku.

Ivan Ivek Vitez je imao dobar dan u Kotečniku gdje je popeo pregršt smjerova: Lambada (7b), Kalimero (7b), Mravljičar (7b, flash), Pluton (7a, flash), Snoopy (7a, OS). 

Moramo pohvaliti i trkačku sekciju kluba: Vanja Šomođi, Mladen Skeja, Marko Leljak i Co. Dečki su obesili penjačice o klin, preobuli se u Salamonke i počeli ftekati po bregima (da ih mi ipak radije špotamo? :)). No šalimo se, dečki su osnovali ŠRD 315-sjeverozapad (športsko rekreativno društvo, da ne bi mislili da je ribičko) i organizirali 1. Ravna Gora Trail&Trekk 2013 utrku. Prisustvovalo nas je puno, i super smo se proveli, makar je neke skoro herc ostavil i nisu 3 dana mogli hodati :P. Za rezultate i izvještaj posjetite njihovu web stranicu. Još jednom pohvale na organizaciji i nadamo se da se vidimo dogodine.